Furrytails

Furrytails

Storytime

In this blog you will find stories and pictures of SavannahSwedens Savannahcats and Great Danes shared by their new families.

Email more stories and pictures to:
alexandus@savannahsweden.se

Nybliven adoptivmor

Great DanePosted by Anastasia 2015-10-19 20:46

Anna – SavannahSweden Silverhaze - Ofelia

Jag känner mig ungefär som en nybliven adoptivmor till ett vilt barn som just lärt sig gå. Ganska så trött med andra ord. Ofelia är otroligt nyfiken, och hon är ganska snabb när hon sätter fart och hon älskar sin nya mamma som hon inte vill vara utan en sekund. Men hon sov gott i natt, ja i min säng blev det förstås. Jag hade planerat a´la Cesar Millan men när Ofelia grät så högt i sin bur så tänkte jag att Cesar Millan är skit, kom och sov hos mamma, lilla Ofelia. Och då somnade hon som en stock och sov i stort sett hela natten till halv sju i morse. Sen härjade hon i två timmar innan jag beordrade middagsvila för alla tre hundar och mig själv och då sov vi till elva. Huset ser ut ungefär som det brukar se ut när jag passar Vanja. Te och cig på trappan kan jag bara drömma om och varje gång jag går på toaletten är det med klagolåt från Ofelia. Nu var Hundgöran så snäll och förbarmade sig över Zaxxon och Merlin och tog ut dom på en runda. Vi ska nog hitta våra rutiner men innan jag vet hur djupt och hur länge hon sover så vågar jag inte. Väcktes ialla fall av att hon kastade sig över mig och pussade mig i hela ansiktet innan hon somnade om med ett ben runt varje sida av halsen och huvudet mot min axel.

Ha en fin dag mina vänner
  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.